Cristina - Profesor particular en Badalona

Cristina

Desde 25€/h

Verificado

Responde en menos de 24h

Badalona

En tu casa o en la suya

Cristina profesora particular en Badalona

“El primer dia que vaig sentir la paraula Ioga em va causar un gran impacte i sense saber perquè vaig presentir que seria molt important en la meva vida. Vaig intuir que darrera s’ocultava quelcom immens, una possible resposta a totes les meves preguntes i dubtes existencials. Des de molt joveneta em preguntava el perquè de totes les coses, sabia que existia una verdadera dimensió del esser humà, més enllà del que avui en dia ens ensenyen a viure a Occident, quelcom més transcendent, espiritual, verdader… inconscientment m’ho preguntava una vegada rere altre… i finalment al complir els 40 va aparèixer a la meva vida… perquè és veritat que si busques trobes… arriba el teu moment, el teu camí … Shri Vivek Ioga, la meva primera formació, és un Ioga genuí, autèntic, el que sempre havia volgut, un Ioga que prové de la tradició Hindú, on aquesta Ciència i Art de viure, que es transmet de Mestre a deixeble, és més que mil·lenària. Des de l’experiència real del Gran Mestre Shri Guruji Swami Vivekanada i el seu deixeble directe el Iogui Jivan Vismay, a través dels seus ensenyaments, saviesa i energia vaig aprendre el verdader significat del Ioga i de la Existència,vaig aprendre a viure la vida plena i viva, fent allò que més m'agrada, el Ioga. Desde aleshores la meva inquietut per aprendre, estudiar i seguir enriquint-me no ha parat i, Uravi Acharya (el nom que vaig rebre com a professora a l'Índia pel meu Mestre), és el resultat de la passió, l’entusiasme, la dedicació, l’entrega, l’esforç i la il.lusió per voler viure i fer el que més m’apassiona, el Ioga, i sobretot, ajudar i compartir-ho amb els altres. Després d'aquesta formació de Ioga Integral (2010-2014), també em formo en Hatha Vinyasa Ioga (Yoga Alliance 200h, 2013-2014), Ioga Terapèutic (2010-2011 i 2014-2015) i Iogateràpia(2015-2017). Imparteixo classes desde el 2013 en un espai que tinc situat al centre de Badalona. A partir dels diferents estils de Ioga que jo he practicat i he après al llarg d’aquests anys i que m’han servit a mi per crèixer i evolucionar, amb les diferents eines que m’ha proporcionat la Gran Ciència del Ioga i desde la meva experiència, les integro i adapto i treballo les meves classes enfocades a una pràctica integral i equilibrada per tal de que els alumnes puguin aconseguir una armonia i una unió en tot el conjunt del seu Ser i en les seves Vides. El meu objectiu és que cada classe sigui una oportunitat per escoltar-se i retrobar-se, potenciant la presència, l’atenció, l’escolta, el respecte, l’amabilitat, la proximitat, la calidesa, la connexió i l’actitut positiva. Pretenc que la pràctica dins l’estoreta sigui una font de coneixement d’un mateix i que aquesta pràctica contribueix-hi a poder traslladar-ho a la nostra Vida. Les meves classes combinen les meves experiències i aquest és el Ioga que vull transmetre i compartir".

Disponibilidad

L M X J V S D
Mañana (8h-12h)
Mediodía (12h-17h)
Tarde (17h-22h)

Asignaturas que imparte

Otros profes parecidos a Cristina en Badalona

Kefren profesor particular en Madrid

Kefren

Madrid
Me presento como monitor de yoga para dar clase a cualquier persona que quiera mejorar física y mentalmente. Llevo un año dando clase y más de tres recibiendo. He formado a más de 10 alumnos a día de hoy. Me apasiona el yoga y vivo cada clase con pasión y mucho ánimo .
Responde en menos de 1h Se desplaza a tu casa

Desde

10€/h

Karma profesora particular en Madrid

Karma

Madrid
He realizado el curso de formación de 200 horas y otro curso de Estilos de yoga, también de 200 horas en la escuela YogaOne, Madrid; ambos avalados por Yoga Alliance. Actualmente doy clases de yoga y pilates en L' Oreal España, en el centro de yoga Espacio Positivo, centros para mayores de 60 años, centros culturales y en un centro deportivo Electro Body. También doy clases de entrenamiento funcional y “yogalates” a grupos con la empresa AUTspain. Tengo experiencia dando clases de yoga en un espacio en el centro de Madrid, de MamiFITness, zumba, en Sicilia he dado clases de Hatha yoga en inglés e italiano, clases de Música y Movimiento a infantil (extraescolar de 3 a 5 años)... Doy clases a grupos grandes, reducidos y de forma individual. Cada clase que doy es diferente y está especialmente centrada en el público de la misma. Me gusta innovar y que mis alumnos aprendan a trabajar con su cuerpo de forma divertida y que pasen un buen rato mientras entrenan. Soy muy cuidadosa y respetuosa con mis alumnos y pongo todo mi esfuerzo para que conozcan y aprendan a trabajar su físico respentándolo evitando al máximo cualquier tipo de lesión. Mis clases son divertidas, intensas y adaptadas a las necesidades de los alumnos.
Deportista Responde en menos de 24h Se desplaza a tu casa

Desde

25€/h

Alessia profesora particular en Madrid

Alessia

Madrid
Yoga para la vida: clases de Yoga para vivir en armonía el día a día dirigidas a personas que quieren crecer y evolucionar en consciencia. Me llamo Alessia y me encanta compartir la práctica de Yoga. Soy profesora titulada, he cursado una formación de 4 años y llevo dando clases desde 2012.
Responde en menos de 5h Se desplaza a tu casa

Desde

20€/h

Mensaje