Sara - Profesor particular en Barcelona

Sara (Filóloga)

"competente", "previsora"

Desde 25€/h

Verificado

Responde en menos de 5h

Barcelona

Únicamente en su casa

También clases online

Sara, profesora particular en Barcelona

Filòloga catalana amb un postgrau en correcció lingüística i un màster en llengua, literatura i cultura catalanes s'ofereix per fer classes particulars d'ESO, Batxillerat, C1 i C2 i Universitat (català i castellà de Magisteri, Periodisme, Filologia...). També puc ajudar-te amb la realització de treballs i la seva correcció (Treballs de Recerca, Treballs Fi de Grau, Treball Fi de Màster...). Sóc professora d'institut funcionària amb una experiència de més d'11 anys en diferents instituts públics. També tinc una llarga trajectòria fent classes particulars. M'agrada ajudar les persones i ajudar-los en les seves necessitats lingüístiques. Tinc un blog d'exercicis de llengua catalana on trobareu exercicis de català, solucions, apunts de llengua, de literatura, etc. L'adreça web és www.exercicisdecatala.blogspot.com Disposo d'un despatx habilitat per fer-hi classes amb tot tipus de materials (llibres, fotocòpies, ordinador amb Internet...). El despatx està situat molt a prop de la plaça Lesseps.
Opiniones de sus alumnos (1)

Titulaciones

 • Títol de tècnica superior en animació d'activitats físiques i esportives
  Institut Joaquim Blume - 2002
 • Màster universitari en Estudis Superiors en Llengua, Literatura i Cultura Catalanes
  URV - 2015
 • CAP (Curs d'Aptitud Pedagògica)
  UAB - 2008
 • Filologia Catalana
  UAB - 2008

Disponibilidad

L M X J V S D
Mañana (8h-12h)
Mediodía (12h-17h)
Tarde (17h-22h)

Asignaturas que imparte

Otros profes parecidos a Sara en Barcelona

Enric-Profesor particular en Barcelona
Medalla SuperTutor TeachApp

Enric

Barcelona
5.0 7 opiniones "proactivo", "experto"
Hola! Soy alumno becado de último año de Business Administration en ESADE y aceptado para el curso 2018/2019 en el MSc Finance, también en ESADE. Además, he realizado prácticas como Analista en Clairfield International (fusiones y adquisiciones - banca de inversión) y trabajado en Shargo (logística same hour) como Operations Manager. Tengo experiencia como profesor particular de más de 4 años, con 6 alumnos distintos de entre 14 y 21 años. 5 de ellos consiguieron superar todas las asignaturas que les impartía sin problemas.
Economista Responde en menos de 24h Se desplaza a tu casa

Desde

10€/h

Magí-Profesor particular en Barcelona

Magí

Barcelona
Sóc en Magí, mestre de primària amb 11 anys d'experiència. Puc oferir classes per alumnes de 6 a 13 anys. He estat mestre de molts alumnes, també he fet classes particulars, tot i que m'estreno amb l'aplicació. Puc fer classes de matemàtiques, de coneixement del medi, de llengua catalana i suport en educació emocional.
Maestro Responde en menos de 2h Se desplaza a tu casa

Desde

12€/h

Carles-Profesor particular en Barcelona

Carles

Barcelona
Me llamo Carles y soy profesor de inglés para todos los niveles. Hace más de cinco años que me dedico a impartir clases particulares, habiendo formado en este tiempo a más de quince alumnos
Responde en menos de 1h En tu casa o en la suya

Desde

16€/h

Mensaje