Magí - Profesor particular en Barcelona

Magí (Maestro)

Desde 12€/h

Verificado

Responde en menos de 2h

Barcelona

Se desplaza a tu casa

También clases online

Magí, profesor particular en Barcelona

Sóc en Magí, mestre de primària amb 11 anys d'experiència. Puc oferir classes per alumnes de 6 a 13 anys. He estat mestre de molts alumnes, també he fet classes particulars, tot i que m'estreno amb l'aplicació. Puc fer classes de matemàtiques, de coneixement del medi, de llengua catalana i suport en educació emocional.

Titulaciones

  • Monitor d'educació en el lleure
    Fundació Pere Tarrés - 2001
  • Diplomatura de magisteri musical
    Universitat de Barcelona - 2006

Disponibilidad

L M X J V S D
Mañana (8h-12h)
Mediodía (12h-17h)
Tarde (17h-22h)

Asignaturas que imparte

Otros profes parecidos a Magí en Barcelona

Carles-Profesor particular en Barcelona

Carles

Barcelona
Me llamo Carles y soy profesor de inglés para todos los niveles. Hace más de cinco años que me dedico a impartir clases particulares, habiendo formado en este tiempo a más de quince alumnos
Responde en menos de 1h En tu casa o en la suya

Desde

16€/h

Sara-Profesor particular en Barcelona

Sara

Barcelona
5.0 1 opinión "competente", "previsora"
Filòloga catalana amb un postgrau en correcció lingüística i un màster en llengua, literatura i cultura catalanes s'ofereix per fer classes particulars d'ESO, Batxillerat, C1 i C2 i Universitat (català i castellà de Magisteri, Periodisme, Filologia...). També puc ajudar-te amb la realització de treballs i la seva correcció (Treballs de Recerca, Treballs Fi de Grau, Treball Fi de Màster...). Sóc professora d'institut funcionària amb una experiència de més d'11 anys en diferents instituts públics. També tinc una llarga trajectòria fent classes particulars. M'agrada ajudar les persones i ajudar-los en les seves necessitats lingüístiques. Tinc un blog d'exercicis de llengua catalana on trobareu exercicis de català, solucions, apunts de llengua, de literatura, etc. L'adreça web és www.exercicisdecatala.blogspot.com Disposo d'un despatx habilitat per fer-hi classes amb tot tipus de materials (llibres, fotocòpies, ordinador amb Internet...). El despatx està situat molt a prop de la plaça Lesseps.
Filóloga Responde en menos de 5h Únicamente en su casa

Desde

25€/h

Miren-Profesor particular en Barcelona

Miren

Barcelona
Soy una persona alegre y amable con los alumnos, también luchadora para que, tanto ellos, aprendiendo, como yo, enseñando, consigamos nuestros objetivos propuestos al inicio de año. Me gusta que haya una buena relación de confianza entre alumn@ - profesora para que todo fluya lo más natural posible. Normalmente los alumnos no dudan en preguntarme todo lo que necesitan saber o entender. Me encanta enseñar, y por lo tanto, no me importa, en absoluto, repetir las explicaciones las veces que les haga falta. Actualmente, imparto clases de inglés y canto a seis niñ@s y dos jóvenes. Llevo impartiendo clases de inglés, euskera, castellano, música y de refuerzo 4 años.
Música Responde en menos de 2h En tu casa o en la suya

Desde

15€/h

Mensaje