Damià - Profesor particular en Barcelona

Damià

Desde 25€/h

Verificado

Responde en menos de 24h

Barcelona

Se desplaza a tu casa

Damià, profesor particular en Barcelona

Professor de Yoga (Vinyasa Yoga i Yin Yoga). Professional i amb experiencia imparto Sessions tots els nivells on vulguis i quan vulguis.

Titulaciones

  • Professor de Yoga
    Mandiram (Barcelona) - 2017

Disponibilidad

L M X J V S D
Mañana (8h-12h)
Mediodía (12h-17h)
Tarde (17h-22h)

Asignaturas que imparte

Otros profes parecidos a Damià en Barcelona

Dante-Profesor particular en Barcelona

Dante

Barcelona
Una de mis pasiones desde hace varios años ha sido la práctica del yoga, esto me llevo a practicar cada vez más y comenzar a profundizar en la práctica, en toda la filosofía y en la forma de vida. Esto hizo que comenzara a sentir más curiosidad. He realizado varios talleres con distintos profesores, además de una formación de profesor RYT-250 Ashtanga, actualmente estoy haciendo otra formación de profesor en Hatha, Vinyasa y Ashtanga además de dar clases de Hatha en el mismo lugar en el que me estoy formando. Respecto a las clases de inglés he dado clases particulares para una Academia en la cual tenía que ir a casa de los alumnos a darles clase, fué una buena experiencia y de verdad que disfruté mucho de poder enseñar clases de inglés. Estudié en el British Council y realicé examen de IELTS.
Deportista Responde en menos de 24h Se desplaza a tu casa

Desde

20€/h

Cristina-Profesor particular en Badalona

Cristina

Badalona
“El primer dia que vaig sentir la paraula Ioga em va causar un gran impacte i sense saber perquè vaig presentir que seria molt important en la meva vida. Vaig intuir que darrera s’ocultava quelcom immens, una possible resposta a totes les meves preguntes i dubtes existencials. Des de molt joveneta em preguntava el perquè de totes les coses, sabia que existia una verdadera dimensió del esser humà, més enllà del que avui en dia ens ensenyen a viure a Occident, quelcom més transcendent, espiritual, verdader… inconscientment m’ho preguntava una vegada rere altre… i finalment al complir els 40 va aparèixer a la meva vida… perquè és veritat que si busques trobes… arriba el teu moment, el teu camí … Shri Vivek Ioga, la meva primera formació, és un Ioga genuí, autèntic, el que sempre havia volgut, un Ioga que prové de la tradició Hindú, on aquesta Ciència i Art de viure, que es transmet de Mestre a deixeble, és més que mil·lenària. Des de l’experiència real del Gran Mestre Shri Guruji Swami Vivekanada i el seu deixeble directe el Iogui Jivan Vismay, a través dels seus ensenyaments, saviesa i energia vaig aprendre el verdader significat del Ioga i de la Existència,vaig aprendre a viure la vida plena i viva, fent allò que més m'agrada, el Ioga. Desde aleshores la meva inquietut per aprendre, estudiar i seguir enriquint-me no ha parat i, Uravi Acharya (el nom que vaig rebre com a professora a l'Índia pel meu Mestre), és el resultat de la passió, l’entusiasme, la dedicació, l’entrega, l’esforç i la il.lusió per voler viure i fer el que més m’apassiona, el Ioga, i sobretot, ajudar i compartir-ho amb els altres. Després d'aquesta formació de Ioga Integral (2010-2014), també em formo en Hatha Vinyasa Ioga (Yoga Alliance 200h, 2013-2014), Ioga Terapèutic (2010-2011 i 2014-2015) i Iogateràpia(2015-2017). Imparteixo classes desde el 2013 en un espai que tinc situat al centre de Badalona. A partir dels diferents estils de Ioga que jo he practicat i he après al llarg d’aquests anys i que m’han servit a mi per crèixer i evolucionar, amb les diferents eines que m’ha proporcionat la Gran Ciència del Ioga i desde la meva experiència, les integro i adapto i treballo les meves classes enfocades a una pràctica integral i equilibrada per tal de que els alumnes puguin aconseguir una armonia i una unió en tot el conjunt del seu Ser i en les seves Vides. El meu objectiu és que cada classe sigui una oportunitat per escoltar-se i retrobar-se, potenciant la presència, l’atenció, l’escolta, el respecte, l’amabilitat, la proximitat, la calidesa, la connexió i l’actitut positiva. Pretenc que la pràctica dins l’estoreta sigui una font de coneixement d’un mateix i que aquesta pràctica contribueix-hi a poder traslladar-ho a la nostra Vida. Les meves classes combinen les meves experiències i aquest és el Ioga que vull transmetre i compartir".
Responde en menos de 24h En tu casa o en la suya

Desde

25€/h

Javi-Profesor particular en Barcelona

Javi

Barcelona
Hola! Soy Javi bailarín profesional y mis clases están abierta a todo el público niños, jóvenes y adultos. Es un nuevo método de entrenamiento físico basado en la técnica de la danza clásica. El Ballet Fitness trabaja todo el cuerpo y a distintos niveles, gracias a la combinación de una base aeróbica con los ejercicios de fuerza. También ejercita la mente porque requiere concentración para hacer bien las secuencias y poder recordarlas. Un entrenamiento inspirado en el ballet: - Tonifica el abdomen, los glúteos y las piernas. - Fortalece la musculatura de la espalda y corrige la postura corporal. - Desarrolla la resistencia y quema calorías. - Aporta flexibilidad y agilidad, y mejora la coordinación. - Ejercita la memoria. - Enseña a prestar atención al momento presente. - Relaja y ayuda a reconectar con la infancia.
Bailarín Responde en menos de 24h Se desplaza a tu casa

Desde

14€/h

Mensaje