Filtrar resultados por:

Lugar de las clases

Mi casa

Casa del profe

Lugar público

Online

Disponibilidad

Mañanas Tardes
L
M
X
J
V
S
D

Clases particulares de Latín en Barcelona

Lorena-Profesor particular en Barcelona

Lorena (Abogada)

Holaa! Soy Lorena y estudio Derecho en la Universidad de Barcelona. Ya he impartido clases particulares antes a tres niños de varias materias (inglés, lengua castellana y catalana, naturales, historia, geografía, etc) dirigida a niños de primaria.
Barcelona Responde en 15 min Sólo en su casa

Desde

12€/h

Sara-Profesor particular en Barcelona

Sara (Filóloga)

(1) "competente", "explicativa"
Filòloga catalana amb un postgrau en correcció lingüística i un màster en llengua, literatura i cultura catalanes s'ofereix per fer classes particulars d'ESO, Batxillerat, C1 i C2 i Universitat (català i castellà de Magisteri, Periodisme, Filologia...). També puc ajudar-te amb la realització de treballs i la seva correcció (Treballs de Recerca, Treballs Fi de Grau, Treball Fi de Màster...). Sóc professora d'institut amb una experiència de més de 10 anys en diferents instituts públics. També tinc una llarga trajectòria fent classes particulars. M'agrada ajudar les persones i ajudar-los en les seves necessitats lingüístiques. Tinc un blog d'exercicis de llengua catalana on trobareu exercicis de català, solucions, apunts de llengua, de literatura, etc. L'adreça web és www.exercicisdecatala.blogspot.com Disposo d'un despatx habilitat per fer-hi classes amb tot tipus de materials (llibres, fotocòpies, ordinador amb Internet...). El despatx està situat molt a prop de la plaça Lesseps.
Barcelona Responde en 5h Sólo en su casa

Desde

20€/h

Clases particulares de Latín en Barcelona

Hemos encontrado 2 profesores para tus clases particulares de Latín en Barcelona, pero cada día seguimos buscando e incorporando más para ofrecerte a los mejores profesores.

Mensaje