Filtrar resultados por:

Lugar de las clases

Mi casa

Casa del profe

Lugar público

Online

Disponibilidad

Mañanas Tardes
L
M
X
J
V
S
D

Clases particulares de Latín en Barcelona

Sara-Profesor particular  en TeachApp

Sara (Filóloga)

(1) "competente", "explicativa"
Filòloga catalana amb un postgrau en correcció lingüística i un màster en llengua, literatura i cultura catalanes s'ofereix per fer classes particulars d'ESO, Batxillerat, C1 i C2 i Universitat (català i castellà de Magisteri, Periodisme, Filologia...). També puc ajudar-te amb la realització de treballs i la seva correcció (Treballs de Recerca, Treballs Fi de Grau, Treball Fi de Màster...). Sóc professora d'institut funcionària amb una experiència de més d'11 anys en diferents instituts públics. També tinc una llarga trajectòria fent classes particulars. M'agrada ajudar les persones i ajudar-los en les seves necessitats lingüístiques. Tinc un blog d'exercicis de llengua catalana on trobareu exercicis de català, solucions, apunts de llengua, de literatura, etc. L'adreça web és www.exercicisdecatala.blogspot.com Disposo d'un despatx habilitat per fer-hi classes amb tot tipus de materials (llibres, fotocòpies, ordinador amb Internet...). El despatx està situat molt a prop de la plaça Lesseps.
Responde en 5h Sólo en su casa

Desde

25€/h

Ona-Profesor particular  en TeachApp

Ona (Estudiante)

Hola! Soy Ona, estudiante de 2do de bachillerato social y doy clases a niños de primaria y secundaria. Llevo 3 años dando clases de repaso a diferentes alumnos y los resultados han sido excelentes.
Responde en 24h Se desplaza a tu casa

Desde

12€/h

Clases particulares de Latín en Barcelona

Hemos encontrado 2 profesores para tus clases particulares de Latín en Barcelona, pero cada día seguimos buscando e incorporando más para ofrecerte a los mejores profesores.

Mensaje